karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Campus Manilla

Campus Manillas pedagogiska koncept baseras på höga förväntningar – vi visar dagligen att vi förväntar oss mycket av våra elever, och de förväntar sig i gengäld mycket av oss lärare. Vi tror på en genuin närhet till eleven, på lärare som brinner för sina ämnen, på bildning såväl som utbildning och på den samhällsnytta som detta skapar.  Campus Manilla drivs av en politiskt och religiöst obunden stiftelse, vilket innebär att hela elevpengen stannar i verksamheten.

En värderingsdriven lärare med eleverna och kunskaperna i fokus

 

Campus Manilla drivs av den politiskt och religiöst obundna stiftelsen Carpe Scientia. Skolan drivs helt utan vinstintresse, och har ambitionen att utvecklas till Sveriges bästa skola. Vi tror på höga förväntningar och på att kombinera höga akademiska krav med estetiska uttryck.

Totalt har Campus Manilla ca. 100 medarbetare och ca. 760 elever från förskoleklass till gymnasiets tredje årskurs. Vi har ett brett nätverk och utnyttjar detta genom att regelbundet bjuda in intressanta och inspirerande föreläsare för såväl elever som personal.

Undervisningen i kärnämnena på Campus Manilla bedrivs i tvålärarsystem. Detta skapar möjligheter för ett mer individanpassat lärande och högre resultat i svenska, engelska och matematik. I sin tur underlättar detta lärandet även i övriga ämnen.

 

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Adress

Manillavägen 1, 115 21

Missa inga jobb från Campus Manilla

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor